Waarom?

In 2024 bestaat NOcreations 10 jaar in België en dat moet gevierd worden! Het liefst op een milieuvriendelijke manier, want hoewel ik houd van drukwerk, kan het helaas ook een belasting betekenen voor de natuur. Daarom heb ik besloten om iets terug te doen voor de aarde.

Hoe?

Door voor elke order van € 200 of een veelvoud daarvan* die ik dit jaar kan factureren, 2 bomen te laten planten door Trees for All. Zij hebben al 25 jaar ervaring, voldoen aan strenge kwaliteitseisen en planten de juiste boom op de juiste plek, zodat er duurzame, klimaatbestendige bossen ontstaan. Voor elke boom die ik dankzij jouw order(s) kan laten planten ontvang je een certificaat, zodat je kunt zien dat ze ook echt geplant zijn. Heb je dankzij jouw orders bij NOcreations dit jaar de meeste bomen laten planten? Dan krijg je begin volgend jaar een boomvriendelijk en duurzaam bedankje!

De eerste 3 nieuwe** klanten die vóór 31 juli 2024 een order van tenminste € 200 plaatsen en betalen, ontvangen een mooie (boomvriendelijke) notitiekalender waarop je kunt bijhouden hoeveel bomen er dankzij jouw orders zijn geplant.
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!


* Per € 200 worden 2 bomen geplant. Heb je een order van bijvoorbeeld € 1200? Dan worden er 12 bomen geplant. Kosten voor drukwerk en stockbeelden tellen niet mee voor het orderbedrag.
** Was je al eens klant bij NOcreations, maar heb je de afgelopen 3 jaar geen opdrachten meer gegeven aan NOcreations? Dan tel je ook als nieuwe klant.